Vinderne af AATG Master på bootcamp i Aarhus

AATG Masters, skolens interne esportsturnering, er afsluttet, og tilbage står tre vinderhold.

Vinderne af årets AATG Masters er:

  • 3.t, Naturens kemi, som vandt League of Legends og løb med den samlede sejr og vandt 1000 kroner til et klassearrangement

  • 3.i, Film og medier/International HTX, som vandt Counter Strike

  • 3.q, Fysikkens verden, som vandt Rocket League

Udover vindertitlen og de 1000 kroner vandt de tre hold også en tur til Aarhus Filmby, hvor Tricked Esport holder til.

Tricket Esport står for den ugentlige esportstræning på gymnasiet, hvor man som elev kan modtage undervisning i Counter Strike (CS:GO) og League of Legends (LOL). Det er et gratis tilbud, og alle gymnasiets elever er velkomne, uanset hvilket niveau man er på, eller hvilke ambitioner man har.

Eleverne blev taget pænt imod af Tricked Esports trænere, der ville undervise de tre hold på en endags-bootcamp. Dagen igennem fik eleverne tips og tricks og en masse viden fra Tricked Esports dygtige trænere, der går under gamernavnene Tessin og Mirzet.

- Det er meget federe at modtage undervisning, end jeg havde regnet med. Du lærer meget mere her end ved selv at se videoer, siger Sebastian Arent Pedersen fra 3.t på Naturens kemi.

Det var begejstrede elever, der takkede af for denne gang. Et hold var endda så opslugt af træningen, at de kørte med Tessin hjem til gymnasiet for at fortsætte med undervisningen der.

- AATG Masters er en anerkendelse af, at vi er mange, der gamer i vores fritid. Her får vi bare en mulighed for at have et fællesskab omkring det, siger Sofus Mangaard, der også går i 3.t på Naturens Kemi, og som ikke havde noget imod at skifte en almindelig skoledag ud med professionel gaming og lovligt fravær. 

Læs mere om esport på gymnasiet.