SKOLEN ER LUKKET

Senest opdateret 25. marts

Som I ved, er Danmark lukket ned på grund af corona-virus.

Undervisningsministeren har meldt ud, at undervisningen skal gennemføres så vidt det er muligt. Det betyder, at al vores undervisning gennemføres virtuelt.

Elever skal kigge i skemaet i UDDATA+ og se, hvor læreren beder jer "møde". Det kan være i TEAMS eller på mail eller i andre grupper/chats/platforme, I er etableret på i forvejen. Vi er i skole som vanligt - bare hjemmefra. Skriv til læreren hvis I er i tvivl!

Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen. Det betyder, at man deltager elektronisk efter lærerens anvisninger og læreren fører jer fraværende, hvis I ikke deltager.

Vi ved det for nogen bliver en lidt stejl læringskurve at skulle modtage og afvikle al undervisning virtuelt, men som statsministeren sagde, må vi løfte i flok og gøre os umage for at det lykkes.

I nogle af de mere praktisk/eksperimentelt orienterede fag er vi lidt udfordrede, så der må vi sammen kigge på alternative løsninger. Vi har også kontakt med ministeriet og følger deres retningslinjer for undervisningen nøje.

 

Praktisk informationer:

ADGANG TIL SKOLEN

- Skolen er HELT AFLÅST fra mandag 16. marts.

- Elever skal holde sig løbende opdateret på UDDATA+. Hvis UDDATA+ er nede, kan underviseren kontaktes i Teams.

SU-LÅN

Elever, der i forvejen har søgt SU-lån, kan optage ekstra SU-lån i marts og april 2020 i forbindelse med COVID-19. De vil modtage en meddelelse i e-Boks omkring det ekstra lån, der skal godkendes i låneplanen i minSU.

Elever, der ikke allerede har søgt SU-lån, kan søge lån efter almindelige betingelser. Slutlån for marts skal søges senest 31. marts.