Kontakt

Åbent Hus

Aalborg Tekniske Gymnasium holder Åbent Hus både på Øster Uttrup Vej 5 og på Nyhavnsgade 14 i Friis én gang om året. Her kan du og dine forældre gå rundt og se lokalerne, møde lærere og elever og måske få en snak med en studievejleder. Det vil også være muligt at overvære almindelig undervisning både i teorilokaler og laboratorier.

  

Vi holder Åbent Hus den 14. november 2020 fra kl. 10

Øster Uttrup Vej 5, 9000 Aalborg

På Øster Uttrup Vej fortæller vi om
Fysikkens verden, Naturens kemi, Bioteknologi, Robotteknologi, Industrielt design, og Naturvidenskab og innovation.

Der vil være undervisning forskellige steder i huset, og elevguider vil vise rundt og svare på eventuelle spørgsmål. Du har også mulighed for at møde ledelsesrepræsentanter i aulaen Vores studievejleder Birgitte holder oplæg ved studiecentret på 1. sal.

Friis, Nyhavnsgade 14, 9000 Aalborg

I Friis fortæller vi om:

Urban design, GAMETECH, Film og medier, International HTX, Sundhedsteknologi og Beredskabslinjen.

Ved indgangen vil du blive modtaget af en elevguide, som vil vise dig rundt. Der er cafe og bemandede studieretningsboder i festsalen på 2. sal, hvor du kan høre mere om de forskellige studieretninger.

Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder, hvis du fx har lyst til at komme og se vores gymnasium en anden dag.

INFORMATIONSAFTENER

Aalborg Tekniske Gymnasium holder hvert år to informationsaftener for kommende elever og deres forældre i januar, hvor vi fortæller om alle gymnasiets studieretninger - én på Nyhavnsgade 14 i Friis og én på Øster Uttrup Vej 5.

Den 19. januar 2021 kl. 19 på Øster Uttrup Vej 5
På Øster Uttrup Vej 5 kan man høre om alle studieretningerne på HTX, og se vores lokaler på Øster Uttrup Vej, hvor vi har følgende studieretninger:
Fysikkens verden, Naturens kemi, Bioteknologi, Robotteknologi, Industrielt design, og Naturvidenskab og innovation.

Den 20. januar 2021 kl. 19 i Nyhavnsgade 14
I Friis kan man høre om alle studieretningerne på HTX, og specifikt se vores lokaler i Friis, hvor vi har følgende studieretninger:
Urban design, GAMETECH, Film og medier, International HTX, Sundhedsteknologi og Beredskabslinjen.

Du og dine forældre er velkomne til begge informationsaftner. Tilmelding er ikke nødvendig.

Kontakt os

Birgitte Skovlund Larsen Studievejleder, gymnasielærer +45 2526 6884
Helle Reese Studievejleder +45 2526 6883

Ledelsen

Administration

Lærere

Ledige stillinger

Som andre gymnasier opslår vi typisk ledige gymnasielærer-stillinger i april. Du kan altid finde vores aktuelle stillingsopslag her på siden.

 

Om at arbejde på Aalborg Tekniske Gymnasium

Aalborg Tekniske Gymnasium er en moderne projektorienteret undervisningsinstitution. Med ca. 600 elever og 65 medarbejdere er vi et af Danmarks største tekniske gymnasier. Undervisernes uddannelser er vidt forskellige, f.eks. cand.scient., cand.mag., cand.pharm. eller civilingeniør. Aalborg Tekniske Gymnasium har to afdelinger med i alt 12 klasser på 3. år, 11 klasser på 2. år og 10 klasser på 1. år.

Aalborg Tekniske Gymnasium er samtidig en del af TECHCOLLEGE – en af landets største erhvervsskoler, som foruden gymnasiet også udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser – også med EUX – og en central administration, som blandt andet varetager økonomi, HR, markedsføring, it, kvalitetsarbejde samt bygningsdrift og rengøring.

På Aalborg Tekniske Gymnasium arbejder vi i teams, og denne organisering understøtter vores mål om kvalitet i undervisningen. Gennem teamorganiseringen har den enkelte medarbejder mulighed for at få væsentlig indflydelse på sin arbejdsplads og være med til at sikre læring, udvikling og bæredygtig brug af de fælles ressourcer.

Ingen ledige stillinger i øjeblikket.