Mød os

Studievejledere

 

Vi vil rigtig gerne vise jer gymnasiet i virkeligheden og snakke med jer om studieretningerne. Vil du gerne mødes - så ring. Dine forældre er også velkomne. 

Du kan også booke en online-samtale med en af os eller en SPS-vejleder her.

 

Birgitte Skovlund Larsen Studievejleder, gymnasielærer HTX, Øster Uttrup Vej 5 +45 2526 6884
Helle Reese Studievejleder HTX, Friis, Nyhavnsgade 14 +45 2526 6883

Ledelsen

Administration

Lærere

VIRTUELLE INFORMATIONSAFTENER

Den 6. maj 2021 holder vi introaften for kommende elever. Find links her.

Aalborg Tekniske Gymnasium holdt i år to online informationsaftener for kommende elever og deres forældre. Du kan stadig se dem her.

Den 19. januar 2021 om Øster Uttrup Vej 5 Link til fælles oplæg

Den 20. januar 2021 om Nyhavnsgade 14 Link til fælles oplæg 
Her er slide showet, som blev vist i det fælles oplæg om Nyhavnsgade 14: Slide show

 

Ledige stillinger

Som andre gymnasier opslår vi typisk ledige gymnasielærer-stillinger i april. Du kan altid finde vores aktuelle stillingsopslag her på siden.

 

Om at arbejde på Aalborg Tekniske Gymnasium

Aalborg Tekniske Gymnasium er en moderne projektorienteret undervisningsinstitution. Med ca. 600 elever og 65 medarbejdere er vi et af Danmarks største tekniske gymnasier. Undervisernes uddannelser er vidt forskellige, f.eks. cand.scient., cand.mag., cand.pharm. eller civilingeniør. Aalborg Tekniske Gymnasium har to afdelinger med i alt 12 klasser på 3. år, 11 klasser på 2. år og 10 klasser på 1. år.

Aalborg Tekniske Gymnasium er samtidig en del af TECHCOLLEGE – en af landets største erhvervsskoler, som foruden gymnasiet også udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser – også med EUX – og en central administration, som blandt andet varetager økonomi, HR, markedsføring, it, kvalitetsarbejde samt bygningsdrift og rengøring.

På Aalborg Tekniske Gymnasium arbejder vi i teams, og denne organisering understøtter vores mål om kvalitet i undervisningen. Gennem teamorganiseringen har den enkelte medarbejder mulighed for at få væsentlig indflydelse på sin arbejdsplads og være med til at sikre læring, udvikling og bæredygtig brug af de fælles ressourcer.

Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Åbent Hus

 

Aalborg Tekniske Gymnasium holdt virtuelt Åbent Hus den 14. november 2020.

 

Vi sendte bl.a. live på facebook. Se eller gen-se videoen her.