Mød os

Book en rundvisning

Vil du se gymnasiet, så book en rundvisning. Vil du se begge afdelinger, så book to rundvisninger.

INFORMATIONSAFTENER

Aalborg Tekniske Gymnasium holder hvert år to informationsaftener for kommende elever og deres forældre i januar, hvor vi fortæller om alle gymnasiets studieretninger - én på Nyhavnsgade 14 i Friis og én på Øster Uttrup Vej 5.

 

Den 19. januar 2021 kl. 19 på Øster Uttrup Vej 5

Her kan man høre om alle studieretningerne på HTX, og se vores lokaler på Øster Uttrup Vej, hvor vi har følgende studieretninger:

 - Fysikkens verden

 - Naturens kemi

 - Bioteknologi

 - Robotteknologi

 - Industrielt design

 - Naturvidenskab og innovation.

Den 20. januar 2021 kl. 19 i Nyhavnsgade 14
Her kan man høre om alle studieretningerne på HTX, og specifikt se vores lokaler i Friis, hvor vi har følgende studieretninger:

 - GAMETECH

 - Film og medier 

 - International HTX

 - Sundhedsteknologi (ny studieretning)

 - Beredskabslinjen

 - Bæredygtighed og teknologi (ny studieretning)

 

 

Du og dine forældre er velkomne til begge informationsaftner. I disse tider er vi nødt til at bede dig om at melde jer til, så vi kan holde øje med, hvor mange vi bliver. Og så vi - i tilfælde af ændringer - kan kontakte jer.

Kontakt os

Birgitte Skovlund Larsen Studievejleder, gymnasielærer +45 2526 6884
Helle Reese Studievejleder +45 2526 6883

Ledelsen

Administration

Lærere

Ledige stillinger

Som andre gymnasier opslår vi typisk ledige gymnasielærer-stillinger i april. Du kan altid finde vores aktuelle stillingsopslag her på siden.

 

Om at arbejde på Aalborg Tekniske Gymnasium

Aalborg Tekniske Gymnasium er en moderne projektorienteret undervisningsinstitution. Med ca. 600 elever og 65 medarbejdere er vi et af Danmarks største tekniske gymnasier. Undervisernes uddannelser er vidt forskellige, f.eks. cand.scient., cand.mag., cand.pharm. eller civilingeniør. Aalborg Tekniske Gymnasium har to afdelinger med i alt 12 klasser på 3. år, 11 klasser på 2. år og 10 klasser på 1. år.

Aalborg Tekniske Gymnasium er samtidig en del af TECHCOLLEGE – en af landets største erhvervsskoler, som foruden gymnasiet også udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser – også med EUX – og en central administration, som blandt andet varetager økonomi, HR, markedsføring, it, kvalitetsarbejde samt bygningsdrift og rengøring.

På Aalborg Tekniske Gymnasium arbejder vi i teams, og denne organisering understøtter vores mål om kvalitet i undervisningen. Gennem teamorganiseringen har den enkelte medarbejder mulighed for at få væsentlig indflydelse på sin arbejdsplads og være med til at sikre læring, udvikling og bæredygtig brug af de fælles ressourcer.

Ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Åbent Hus

 

Aalborg Tekniske Gymnasium holdt virtuelt Åbent Hus den 14. november 2020.

 

Vi sendte bl.a. live på facebook. Se eller gen-se videoen her.