First Global - Team Faddo med glimrende præstation

'FIRST Global Team FADDO, hvis navn er en sammentrækning af deltagernes navne, er nu færdige med konkurrencen i Dubai. Hvis du sidder og tænker "hvilken konkurrence???", så læs lidt mere om det her.

Efter en åbningsceremoni torsdag, hvor 25 meter høje vandfald, et pludseligt (men nok alligevel planlagt) snefald og Will.I.Am kæmpede om opmærksomheden på scenen, gik selve konkurrencedelen i gang fredag.

Her skulle Team FADDO - Frederik, Anne, Daniel, David og Oliver - og holdleder og underviser Kasper Winther i arenaen tre gange. I hver kamp kæmpede tre landes hold side om side mod tre andre lande, og i løbet af de første tre kampe blev Team FADDO parret med så eksotiske lande som Bolivia, Cambodia og Vanuatu. Og selvom de fleste måske nok er nødt til lige at slå især sidstnævnte op, før de kan udpege det på et verdenskort (psst, det ligger tæt ved Fiji - selv tak), så var det tydeligvis ganske fine kollegaer. I hvert fald vandt Team FADDO alle tre kampe.

Det er jo en stime, der skaber forventninger, og på konkurrencens andendag - lørdag - skulle holdet i kamp fire gange. Den flotte statistik kunne desværre ikke holdes helt, men det blev stadig til to sejre, hvilket sikrede en plads som nummer 34 inden konkurrencens sidste dag.

Her var det erklærede mål dog at ende i top 24 (hvis man kan kalde et Facebook-opslag for en officiel erklæring), og dermed en plads i playoff, så der skulle kæmpes til det sidste om søndagen!

Efter stærkt arbejde og to sejre i de to sidste ranking-kampe blev målet indfriet, da Team FADDO gik direkte videre fra en samlet 19. plads ud af 190 hold i alt. Flot!

I playoff kom holdet i alliance med Grænkenland, Libanon og Nepal. Det endte med en samlet 6. plads, som desværre betød, at Team FADDO ikke kom i finalen. Men de kunne tage hjem fra Dubai med oprejst pande og rank ryg velvidende, at de 303 point, der placerede dem på 6. pladsen, kun var 8 point fra den fjerdeplads, der kunne have sendt dem i finalen.

Så alt i alt en rigtigt flot indsats, som holdleder Kasper Winther har sørget for at forevige med flere fine billeder. Dem kan du se lidt af i galleriet herunder.