Andrea blev årets første student på HTX

Det var en meget lettet Andrea Lykkegaard Jensen, der trådte ud af eksamenslokalet præcis kl. 8.40 mandag formiddag. Hun havde nemlig netop færdiggjort sin allersidste eksamen på HTX og kunne kalde sig for student – faktisk den allerførste på HTX i år. Udenfor lokalet ventede to glade forældre og en stolt storebror, der pænt fik placeret huen på hovedet af sin søster. Traditionen tro overrakte rektor Rikke Palmgren også en buket blomster til årets første student på Aalborg Tekniske Gymnasium.

Efter en hyggelig stund med venner og familie i festsalen på afdelingen i Friis, stod den på brunch og senere fejring af andre studentervenner samt en bytur i Aalborg. Efter tre år på studieretningen International HTX er planen nu to sabbatår med både arbejde og forhåbentligt også en tur ud i verden – hvilket jo egentlig passer meget godt til Andrea, som sammen med resten af sine klassekammerater har haft et studieophold i Australien.

Resten af ugen står blandt andet på dimission, gilder og studenterkørsel. Stort tillykke til Andrea og resten af studenterne i den kommende tid!