2.F genforenet på mountainbikes

Efter tre måneder med virtuel undervisning, måtte 2.F endelig mødes til den nye "ugentlige dag med udendørs undervisning", som er myndighedernes seneste lempelse af Corona-restriktionerne. Og det foregik på to hjul under fuld sol og med mudder langt op ad ryggen. Helt perfekt for en beredskabsklasse, der har været lukket inde siden 18. december. 

- Det er dejligt at se sine klassekammerater igen og at lave noget sammen uden for, nu hvor vi har siddet inde bag skærmen så længe, siger Christoffer.

Det blev til en svedig runde på MTB-ruten i Kongshøj Skov og en tiltrængt pause i solen, før klassen skulle tilbagelægge de sidste 10 km til Nørresundby, hvor de havde lejet cyklerne.

- Det er rart at mærke, at vi er en klasse og at kunne give hinanden en krammer igen, siger Marcus.

For at deltage i dagens aktivitet skulle alle elever og undervisere fremvise et negativt testsvar. I næste uge skal klassen mødes igen, men programmet for dagen er ikke helt fastlagt endnu.

- Der har været god stemning i dag, og vi har været super heldige med vejret. Nu overvejer vi, om vi skal lave orienteringsløb i næste uge – eller måske træne på forhindringsbanen på øvelsesterrænnet i Vorup, siger Peter, der er idrætslærer for klassen.

I morgen – onsdag – skal 1.F gentage mountainbike-succesen i Kongshøj Skov, og så satser både elever og lærere på, at de får lov til at mødes endnu mere fysisk på den anden side af påskeferien.