Praktisk

Har du brug for at få styr på eksamensreglerne? Eller hjælp til at søge SU, måske?

På disse sider finder du praktisk information og nyttige links af forskellig slags for elever på Aalborg Tekniske Gymnasium.

 

E-boks
Vi gør opmærksom på, at alle breve til gymnasiets elever fremover vil blive sendt med elektronisk post til elevernes e-boks. Da vi ikke har jeres forældres CPR-nr., og dermed ikke kan sende breve til forældrene via e-boks, vil vi opfordre til, at I sørger for, at jeres post automatisk bliver videresendt til jeres forældre, således at de kan holde sig informeret om breve sendt fra gymnasiet – fx information om optagelse, karakterafgivelse, fraværsbreve, forældremøder etc. Bemærk, at dette skal gøres i din e-boks under indstillinger. Jeres forældre kan også tilmelde sig vores informationsmail.

 

Elevbetaling                         
Aalborg Tekniske Gymnasium opkræver et éngangsbeløb til nødvendige undervisningsmaterialer på kr. 800. Beløbet dækker løbende omkostninger, som har en varig værdi for eleverne. Det kan blandt andet være elektroniske hjælpemidler, papir og lignende til eget brug eller fotokopier. Endvidere er der inkluderet en omkostning på ca. 100 kr. pr. elev til sociale arrangementer og lignende.

 

Fravær på Aalborg Tekniske Gymnasium
De officielle tal for 2017/2018 er: 
6,9 % for det fysiske fravær og 1,0 % for det skriftlige fravær (baseret på antal opgaver) 

For skoleåret 2018/2019 er de foreløbige tal:
5,6% for det fysiske fravær og 2,1 % for det skriftlige fravær (baseret på antal opgaver)

Se øvrige kvalitets- og nøgletal