Ledige stillinger

Som andre gymnasier opslår vi typisk ledige gymnasielærer-stillinger i april. Du kan altid finde vores aktuelle stillingsopslag nederst her på siden.

 

Om at arbejde på Aalborg Tekniske Gymnasium

 

Aalborg Tekniske Gymnasium er en moderne projektorienteret undervisningsinstitution. Med ca. 600 elever og 65 medarbejdere er vi et af Danmarks største tekniske gymnasier. Undervisernes uddannelser er vidt forskellige, f.eks. cand.scient., cand.mag., cand.pharm. eller civilingeniør. Aalborg Tekniske Gymnasium har to afdelinger med i alt 9 klasser på 3. år, 10 klasser på 2. år og 9 klasser på 1. år. 

Aalborg Tekniske Gymnasium er samtidig en del af TECHCOLLEGE – en af landets største erhvervsskoler, som foruden gymnasiets afdelinger består af 10 colleger, der udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser – også med EUX – og en central stabsfunktion, som blandt andet varetager økonomi, HR, markedsføring, it, kvalitetsarbejde samt bygningsdrift og rengøring.

På Aalborg Tekniske Gymnasium arbejder vi i teams, og denne organisering understøtter vores mål om kvalitet i undervisningen. Gennem teamorganiseringen har den enkelte medarbejder mulighed for at få væsentlig indflydelse på sin arbejdsplads og være med til at sikre læring, udvikling og bæredygtig brug af de fælles ressourcer.

 

 

Se alle ledige stillinger her