Urban design

Designet af oplevelsen og oplevelsen af designet

Urban design er en kreativ og teknologisk studieretning, der arbejder produkt og virksomhedsorienteret nationalt og internationalt.

Der arbejdes bl.a. med branding, arkitektur, virksomhedsstruktur, iværksætteri, design og produktudvikling.  Det kan være at skabe merværdi, trendspotting, urbane designs og markedsføring. Der arbejdes på flere forskellige IT platforme og i CAD programmer, og der skabes forskellige produktløsninger.

På Urban design indgår du i et nyskabende studiemiljø med projektorienteret undervisning i et kreativt og ideudviklende fællesskab, og vi går skridtet videre i samarbejde med forskellige virksomheder. Desuden tager vi på studieretningsture på tværs af årgangene på studieretningen, og man kommer i et praktikophold i udlandet, hvor man er koblet på en mindre virksomhed.

Du lærer at bruge teori i praksis og arbejder kreativt og målrettet i værksteder og workshops. Alle fag bidrager til udviklingen af de bedste idéer på et højt fagligt og teoretisk niveau, og med engagerede og motiverede lærere.

 

Studieretningen retter sig mod:

-          Produktudvikling/design/arkitektur

-          Medier/kommunikation/reklame

-          Iværksætteri/virksomhedsforståelse og samfundsudvikling

 

 

Studiemiljø

Urban design finder du i Nyhavnsgade i Aalborg midtby. Studieretningen har flere aktiviteter ud af huset - med kontakt til og i samarbejde med forskellige interessenter, der er relevante for studieretningen.

Hvert år holder studieretningen ”Gammel elevdag” på skolen for studieretningens ”gamle” elever.

 

 

Profilfag

Se alle fag