Studieture

USA-turen:

Studieretningen indeholder et skoleophold i USA. Dette bliver kombineret med en ”klassisk” studietur, hvor der bliver besøgt studierelevante virksomheder, museer og attraktioner.

studietur HTX

I 2015 gik turen til Californien, nærmere bestemt San Francisco-området. Turen startede med 3 dage i San Francisco, hvor der var besøg på blandt andet Zendesk, Fisherman’s Wharf og Alcatraz. Derefter blev eleverne indlogeret hos hostfamilies, hvorefter deres skolegang på et citycollege i Saratoga, hvor eleverne modtog undervisning i studieretningsfagene engelsk, matematik og innovation. I forbindelse med skoleopholdet var der planlagt en række virksomhedsbesøg til blandt Facebook og Microsoft.

HTX hos facebook

 

Skandinaviens teknologi- og industrimesse i Herning:

Som en del af studieretningen tager vi alle eleverne med til Skandinaviens teknologi- og industrimesse i Herning (tidligere HI-messe). Dette gør vi for, at skabe kontakt til virksomheder, og for at eleverne ser, hvad der rører sig i industrien, og hvad de nyeste og måske kommende trends er.

HTX på industrimesse

Center for velfærdsteknologi:

Som en del af et forløb i samfundsfag omkring velfærdsstatens udfordringer, har eleverne været på besøg på Center for Velfærdsteknologi. Dette er for at høre om de tilbud, muligheder og begrænsninger, der er inden for branchen.