Studieture

FAKTA OM 3. SEMESTER I AUSTRALIEN:

Uddannelsesforløbet er tilrettelagt specielt fra 2. – 6. semester, hvor 3. semester foregår i Australien med skoleophold på et college på den naturskønne australske østkyst

Du undervises i de samme obligatoriske fag som hjemme i Danmark under dit Australiens-ophold. Ydermere tilbydes du undervisning i faget Marine studies C, som det australske college har specialiseret sig i.

Under opholdet vil du modtage fjernundervisning i bl.a. dansk.

Under opholdet bliver du indkvarteret hos en australsk familie i et såkaldt ’homestay’-program.

Undervisningen i Australien er gratis. Der vil være brugerbetaling, som dækker flybillet, visum, kost og logi, 10 dages backpacker-tur, samt forsikringer.

Ligeledes skal du påregne et beløb til lommepenge.

Det er muligt at modtage SU i Australien, såfremt du er over 18 år gammel.

Du tilmelder dig studieretningen på optagelse.dk til den koordinerede tilmelding i marts eller på 1. semester, når du er i gang med grundforløbet på Aalborg Tekniske Gymnasium.

Såfremt du ønsker at høre mere om denne spændende internationale klasse kan du kontakte vicerektor Gitte Rye Larsen på tlf. 72 50 58 92 og høre mere om dine muligheder.

Se lidt billeder fra htx14i's backpackertour i september 2015. Billederne er i et newsletter fra TAFE (det australske college) på side 3.