Studieophold og -tur

FAKTA OM 3. SEMESTER I AUSTRALIEN

Uddannelsesforløbet er tilrettelagt specielt fra 2. – 6. semester, hvor 4,5 måned af 3. semester foregår på australsk college i New South Wales med på den naturskønne australske østkyst og studiebesøg på College i Queensland.

Du undervises i de samme obligatoriske fag som hjemme i Danmark under dit Australiens-ophold. Ydermere deltager du i et Surf Safe program.

Under opholdet bliver du indkvarteret hos en australsk familie i hos værtsfamilier i lokalområdet. Undervisningen i Australien er gratis. Der vil være brugerbetaling, som dækker flybillet, visum, kost og logi samt forsikringer. 10 dages backpacker-tur er tilkøb. Betalingseksempel: kr. 35.000 + backpackertur.

Ligeledes skal du påregne et beløb til lommepenge. Det er muligt at modtage SU i Australien, såfremt du er over 18 år gammel.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig studieretningen på optagelse.dk til den koordinerede tilmelding i marts eller på 1. semester, når du er i gang med grundforløbet på Aalborg Tekniske Gymnasium.

Såfremt du ønsker at høre mere om denne spændende internationale klasse, kan du kontakte Aalborg Tekniske Gymnasiums vicerektor og høre mere om dine muligheder.

 
Gitte Rye Larsen
Vicerektor
Friis, Nyhavnsgade 14
+45 7250 5892
+45 2526 6892