Studieture

Du kommer på studietur 3 gange i løbet af din gymnasietid, hvis du vælger Industrielt design. 

Det kunne fx være en tur til VW-fabrikken i Poznan:  

Thera og Niels fra 3. u oplevede den fælles studietur for alle U-klasser således:

Studieretningen Industrielt design tager årligt på studietur sammen. På vores studieture er der masser af spændende fagligt indhold, samt frihed til at lære hinanden bedre at kende på tværs af klasserne. I 2015 gik turen til Poznan i Polen. Og ja... Hvad pokker kan man se i Poznan? Det tænkte vi også. Men turen gik af sted, og første punkt på dagsordenen var et besøg på design universitet School of Form. En kanon spændende skole, som var en god start på en fed tur.

Studietur Polen
Vi blev indlogeret på et rigtig fint hotel, som lå meget centralt i byen.
I løbet af ugen fik vi også oplevet/set store som små virksomheder, heriblandt Volkswagen og en julekuglefabrik, nationalmuseet og generelt Poznans arkitektur og kultur. 
Med os rundt havde vi en guide, som havde studeret nordisk sprog med speciale i dansk. Man kunne godt mærke, at hun havde et specielt forhold til landet og byen. Hun var meget engageret i kulturen, historien og arkitekturen, der gjorde de guidede ture til nogle rigtig interessante oplevelser.  
Som en ekstra bonus fik vi
 3.g’ere æren af at være på besøg hos en af Polens mest anerkendte arkitekter. Han kom personligt og fortalte om nogle af tegnestuens projekter. Blandt andet et stort projekt, hvor de havde omdannet et gammelt bryggeri til et moderne og flot arkitektonisk indkøbscenter, som vi også selv var inde og opleve.

Poznan studietur HTX

Læs også om hvad elever fra Industrielt Design og polske hjemløse har med hinanden at gøre.