AATG klar til DM i Teknologi og Erhvervscase

Så er det igen blevet tid til at finde Nordjyllands mest kreative opfindelser og bedste forretningstalenter ved regionsmesterskaberne i DM i Teknologi og Erhvervscase. Hvilket htx-hold kan lave den mest imponerende løsning af opgaver inden for teknologifaget, og hvilket hhx-hold kan løfte en erhvervscaseopgave op til nye højder?

Onsdag 5. september lægger Aalborg Tekniske Gymnasium lokaler til de nordjyske mesterskaber, når afdelingen i Friis åbner dørene for hold fra regionens erhvervsgymnasier. Aalborg Tekniske Gymnasium stiller selv med to hold, ét fra afdelingen på Øster Uttrup Vej og ét fra afdelingen i Friis.

I alt 10 hold går videre fra de regionale mesterskaber til DM-finalen, der finder sted den 26. september på Børsen i København. Dommerne ved DM i Teknologi og Erhvervscase er repræsentanter fra det private erhvervsliv i regionerne samt undervisere fra hhx og htx.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier samarbejder tæt med Dansk Erhverv omkring afholdelsen af DM i Teknologi og Erhvervscase, og i år er detailkæden NORMAL case i hhx-elevernes opgave.