Vores Thomas er udvalgt af Apple

Hvert år holder den amerikanske IT-gigant Apple en udviklerkonference med deltagere af softwareingeniører og designere m.fl. fra alverdens lande. 2015 er ingen undtagelse. Apple opfordrer også studerende til at søge om tildeling af et scholarship, som giver adgang til deltagelse i dette års udgave af konferencen, WWDC15, som finder sted i San Francisco den 8.-12. juni med mere end 5.000 deltagere. Et scholarship har en værdi af ca. 11.000 danske kroner. Igen i år har Apple udvalgt et antal unge og talentfulde udviklere.

Således er der blandt knap 3.000 ansøgninger udvalgt ca. 350 studerende, hvoraf tre er fra Danmark, og den ene er 18-årige Thomas Vagning fra Brønderslev. Thomas Vagning er til daglig 2. årselev på Aalborg Tekniske Gymnasium på studieretningen Oplevelsesdesign i C.A. Olesens Gade. Han har siden sit 13. år med stor begejstring kastet sig over Apples produkter og arbejdet med udvikling af apps m.m. Bl.a. har han tidligere udviklet et spil til iPad sammen med klassekammeraten Stefan Dybro.

Thomas glæder sig vildt til at deltage i konferencen og håber at kunne finde sponsorer, som vil være med til at dække nogle af omkostningerne i forbindelse med deltagelsen, da det trods det tildelte scholarship ikke er helt omkostningsfrit at rejse til USA.

Thomas Vagning – iført udviklersolbriller?