Årets lærerteam hyldet

Årets lærerteam på Tech College Aalborg blev i 2014 EUX-teamet! Det blev afsløret den 6. maj ved en årlig legatuddeling i Aalborg Kommunes byrådssal.


De fleste medlemmer af det store vinderteam er her fanget af fotografen kort efter overrækkelsen.

EUX-teamet består af:

Erhvervsuddannelseslærerne Bjarne Sørensen, Frank Simonsen, Frank Sørensen, Jacob Møller Pedersen, Jens Andersen, Jørn E. Rasmussen, Morten Ubbesen, Ole Nielsen, Rene Villadsen, Thomas Vestergaard og Jan Mosbæk

Gymnasielærerne Pia Thomsen, Per Jensen, Lene Juul Andersen, Helge Glinvad Grøn, Hanne Larsen, Preben Rye, Thomas Karlsen, Maria Holme Pedersen, Karin Lindgren, Kasper Pilgaard, Majbrith Borg Andersen, Michael Nielsen, Gry Jørgensen, Jesper Larsen, Lone Kaae, Jørgen Kiel og Signe Rom Kristensen

Legatet gives til et lærerteam, der

  • igennem undervisningen fremmer fag og den faglige stolthed
  • fungerer som faglig og dannelsesmæssig rollemodel for eleverne
  • skaber et undervisningsmiljø, der afspejler arbejdsmarkedets krav til både personlige og faglige kompetencer

Direktør Michael Johansson overrakte prisen på baggrund af bl.a. disse indstillende ord:

"Lærerne medvirker i alle henseender aktivt og positivt til at udvikle og praktisere nye samarbejdsrelationer og undervisningsmetoder. Der er tale om et flot samarbejde både på tværs af faglige miljøer og ikke mindst i samarbejdet og relationen mellem gymnasieverdenen og de enkelte EUD-faglige miljøer. Undervisningen udfordres af en forskellighed af uddannelsesordninger, fag og afkortninger af fag. Men med engagement og ikke mindst lyst til at fungere som faglig og dannelsesmæssig rollemodel for eleverne er lærerne i gang med at skabe et nyt og spændende uddannelsesmiljø på Tech College Aalborg."
 
Ud over det faglige skulderklap kan teamet glæde sig over en kontant præmie på 16.000 kr.


Lone Kaae og Jørn Rasmussen modtog prisen på vegne af EUX-teamet.
 
Ved samme arrangement blev der også tildelt legater til elever fra bl.a. Aalborg Håndværkerforening, Erhvervsskolernes Forlag, laug- og mesterforeninger, Aalborg Kommune m.fl. Aftenens underholdning sørgede bl.a. Fristedet for med deres sang, som de havde lavet til DM i Skills. Efter legatuddelingen trakterede Aalborg Kommune de fremmødte med øl og sandwich, mens et jazzorkester spillede op.